Visitekaartjes

Wie heeft de mooiste?

Visitekaartjes blijven helemaal hip! Dit ondanks het digitale tijdperk, sterker nog er komen steeds meer mogelijkheden om visitekaartjes met digitale middelen te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan een QR-code op je kaartje. Wanneer iemand de QR-code scant, wordt je direct als vCard op het apparaat weergegeven. Klaar om opgeslagen te worden.

Er duiken ook steeds nieuwe materialen op die gebruikt worden, denk aan PVC, hout, metaal of zelfs snoeppapier. Of visitekaartjes die je in water kunt leggen en waaruit vervolgens een plantje of kruiden gaan groeien. De meest creatieve ideeën zie je voorbijkomen, Google eens op creatieve visitekaartjes en je zult geïnspireerd raken. Visitekaartjes zijn een ideaal medium om een eerste en blijvende indruk mee te maken en de brand identity van je bedrijf te tonen.

Vind je een gewoon "ouderwets" kaartje met een twist ook prima? Perfect! Hiermee help ik je ook graag. Of het nu voor één persoon is of voor meerdere, dat maakt niet uit. Laat mij je adviseren en inspireren in de hippe wereld van visitekaartjes.

Heb je naast kaartjes voor jezelf ook kaartjes voor je collega's nodig? Het aanpassen van de persoonsgegevens (nieuw drukwerkbestand) kost € 99,-. Een nabestelling zonder wijzigingen kost € 25,-. Deze prijzen zijn per collega, exclusief BTW en exclusief visitekaartjes. Opmaak- en drukwerkbestanden van visitekaartjes blijven eigendom van Boberwt.

Visitekaartjes

Klein startpakket

Opmaak visitekaartje
Twee revisies

500 visitekaartjes
85 x 55mm
400 g/m2 houtvrij mat mc
Dubbelzijdig full color
Glans- of matlaminaat

€ 275,- exclusief BTW

Exclusief logo- en huisstijlontwerp

Visitekaartjes

Groot startpakket

Opmaak visitekaartje
Drie revisies

1000 visitekaartjes
85 x 55mm
400 g/m2 houtvrij mat mc
Dubbelzijdig full color
Glans- of matlaminaat

€ 350,- exclusief BTW

Exclusief logo- en huisstijlontwerp

123